+316 29 83 50 92
Trotse partner van
 • Functional Fysiotherapie
 • HYROX
 • BjΓΆrn Borg
 • Strong Viking
 • Run2Day
 • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Bokszak training Nijmegen: The Kettlebell Club

Bokszak training Nijmegen bij The Kettlebell Club! Ben jij op zoek naar bokszak trainingen bij dΓ© sportschool in Nijmegen of ben jij benieuwd hoe het is om te trainen met een bokszak? Maak dan kennis met The Kettlebell Club. Wij verzorgen bokszak trainingen in Nijmegen in de vorm van kleinschalige groepslessen, geheel onder begeleiding van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. De bokszak trainingen bij The Kettlebell Club vinden plaats op verschillende locaties in Nijmegen, zowel buiten als binnen. Zo hebben wij een (boks) locatie op de Houtwerf en de Groenestraat.

 

Wil jij samen met ons in kleine groepjes van maximaal 12 personen trainen en werken aan je persoonlijke doelstellingen?

 

Vraag dan een GRATIS proefweek aan! Geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast! Na 1 week verloopt de proefweek automatisch, hier hoef je dus niets voor te doen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

Onze bokszak oefeningen

 

De bokszak training van The Kettlebell Club is voor iedereen! Er is dus geen niveau of kennis vereist om mee te doen met onze bokszak oefeningen. De bokszak training is een zeer effectieve workout om te ontstressen en daarnaast je conditie tot een hoger niveau te tillen. Tijdens de bokszak training leer je de juiste techniek en vaardigheden door middel van verschillende bokszak oefeningen. Hierbij kun je denken aan stoten, trappen, japs, uppercuts en andere oefeningen. Daarnaast combineren we de boksoefeningen met conditionelen componenten zoals burpees, push-ups, sit-ups en meer. Zodat jij extra fit wordt tijdens de lessen!

 

Waarom een bokszak training? De bokszak oefeningen zorgen er allereerst voor dat je jouw ademhaling beter kan controleren. Daarnaast worden je spieren sterker en train je explosiviteit met de verschillende bokszak oefeningen. Je zult merken dat je als snel je grenzen gaat verleggen bij onze bokszak trainingen in kleinschalige groepen. Benieuwd naar andere trainingen bij The Kettlebell Club? Wij geven ook bootcamp trainingen, barbell trainingen en kettlebell trainingen.

Bokszak training lidmaatschappen

 

Bij ons kun je terecht voor verschillende bokszak training lidmaatschappen, zo kun je al voor 1x per week trainen voor €35 per maand. Onze lidmaatschappen bevatten altijd:

 

 • Een gratis intakegesprek met een instructeur om te kijken waar jouw wensen en behoeftes liggen
 • 1 of meerdere trainingen (afhankelijk van het abonnement dat je hebt)
 • Gebruik maken van alle faciliteiten en buitensport-locaties
  Persoonlijke begeleiding
 • GRATIS proefweek
 • Maandelijks opzegbaar (opzegtermijn van 1 maand)
 • Extra korting wanneer je voor een 1 jaar of 2 jaar een lidmaatschap afneemt

 

Wij hebben voor iedereen een passend lidmaatschap. Bekijk hier de actuele TKBC prijzen. Jij hebt de keuze!

Bokszak training: Wat zijn onze locaties?

Wij hebben 2 verschillende binnen- en buiten locaties in Nijmegen.

 

Groenestraat 215 te Nijmegen

Op de Groenestraat hebben we een prachtige nieuwe locatie geopend van maar liefst 1684 m2! Op deze locatie geven we zowel binnen als buiten trainingen.

 

Houtwerf 23B te Nijmegen

De Houtwerf is een uniek pand vanwege zijn ligging en karakteristieke eigenschappen. Ook hier geven we binnen- en buiten trainingen.

 

Belangrijk

Wij verzorgen altijd het materiaal, waar veel sportclubs dat niet hebben. Dit geldt dus ook voor onze bokszak trainingen. Zo maken wij onze trainingen nog unieker ten opzichte van anderee sportclubs. Kleinschalige trainingen, persoonlijke aandacht met leuke en gezellige mensen.

Vraag een GRATIS proefweek aan

 

Wil jij kijken of bokszak training iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze GRATIS proefweek. Dan kun jij 1 week gebruik maken van al onze faciliteiten en zoveel sporten als je wilt. Je zit nergens aan vast en na de week wordt het automatisch stopgezet.

 

Wij weten zeker dat jij na de week bij ons blijft omdat je de bokszak training zo leuk gaat vinden en binnen 1 week al resultaat merkt!

 

Zien we je bij ons?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

Wat onze sporters zeggen over TKBC

Wie zijn wij?