+316 29 83 50 92
Trotse partner van
 • Functional Fysiotherapie
 • HYROX
 • Björn Borg
 • Strong Viking
 • Run2Day
 • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Bootcamp Nijmegen: The Kettlebell Club

Bootcamp Nijmegen bij The Kettlebell Club! Wil jij sporten in de buitenlucht in Nijmegen en ben jij op zoek naar dé sportschool van Nijmegen? Maak dan kennis met The Kettlebell Club. Wij zijn een unieke sportschool waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Met het oog op bootcamp in Nijmegen verzorgen wij, onder begeleiding van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs, kleinschalige groepslessen. Bootcamp Nijmegen bij The Kettlebell Club vindt plaats op verschillende buitenlocaties in Nijmegen. Zo hebben wij een locatie op de Houtwerf, de Groenestraat, op de Nevengeul en op het Goffertpark.
 
Wil jij samen met ons in kleine groepjes van max 12 personen trainen en werken aan je persoonlijke doelstellingen?
 
Vraag dan een GRATIS proefweek aan! Geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast, na 1 week verloopt de proefweek automatisch, hier hoef je niets voor te doen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

 

Sporten in de buitenlucht

 
Wil je aan je kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid werken? Ben je bekend met bootcamp termen als squats, lunges, burpees en crunches? En zoek je een intensieve training op een wat hoger tempo in de natuur? Dan is de Goffertpark Kettlebell Training echt wat voor jou. Onder begeleiding van gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer wisselen fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) elkaar continu af. Je zult merken dat je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt.

 

Bootcamp lidmaatschappen

 
Bij ons kun je terecht voor verschillende bootcamp-lidmaatschappen, zo kun je al voor 1x per week trainen voor  €35 per maand. Onze lidmaatschappen bevatten altijd:
 

 • Een gratis intakegesprek met een instructeur om te kijken waar jouw wensen en behoeftes liggen
 • 1 of meerdere bootcamps per week ( afhankelijk van het abonnement dat je hebt )
 • Naast een buiten training(bootcamp), mag je ook binnen trainen
 • Gebruik maken van alle faciliteiten en buitensport-locaties
 • Persoonlijke begeleiding
 • GRATIS proefweek
 • Maandelijks opzegbaar ( opzegtermijn van 1 maand )
 • Extra korting wanneer je voor een 1 jaar of 2 jaar een lidmaatschap afneemt

 

Wij hebben voor iedereen een passend lidmaatschap. Bekijk hier de actuele TKBC prijzen. Jij hebt de keuze!

 

Bootcamp: Wat zijn onze locaties?

 

Nevengeul (spiegelwaal)
De Nevengeul ligt in de achtertuin van Nijmegen net over de Waalbrug aan de kant van Lent. Deze locatie is ontstaan om het water rondom Nijmegen wat meer ruimte te geven wanneer dat nodig is bij hoogwater. Maar door het prachtige design, mooie trappen en muurtjes ook de perfecte plek om lekker te sporten. We sporten al bijna vijf jaar op deze mooie locatie. Inmiddels hebben meer sportclubs deze locatie ontdekt en kan het soms erg druk zijn. Maar het blijft een hele fijne plek om lekker te sporten in de buitenlucht.
 

Goffertpark Nijmegen
Het Goffertpark is het grootste park van Nijmegen. Het terrein glooit door de ligging op een helling en de aanwezigheid van een natuurlijk droogdal. Deze bosrijke locatie midden in Nijmegen biedt veel leuke mogelijkheden om lekker te sporten. Grasvelden, verharde looppaden, heuvels; kortom voldoende mogelijkheden om lekker in de natuur sporten. Dat er meerder sportclubs actief zijn op deze locatie bewijst wel dat het een toplocatie is om te sporten.
 

Belangrijk!
Wij hebben altijd materiaal mee, waar veel sportclubs dat niet hebben. Zo maken wij onze trainingen nog unieker ten opzichte van ander sportclubs. Kleinschalige trainingen, persoonlijke aandacht in de buitenlucht met leuke en gezellige mensen.

Vraag een GRATIS proefweek aan

 

Wil jij kijken of bootcamp iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze GRATIS proefweek. Dan kun jij 1 week gebruik maken van al onze faciliteiten en zoveel buiten sporten als je wilt. Je zit nergens aan vast en na de week wordt het automatisch stopgezet.

 

Wij weten zeker dat jij na de week bij ons blijft omdat je de bootcamp zo leuk gaat vinden en binnen 1 week al resultaat merkt!

 

Zien we je bij ons?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

Wat onze sporters zeggen over TKBC

Wie zijn wij?