+316 29 83 50 92
Trotse partner van
 • Functional Fysiotherapie
 • HYROX
 • Björn Borg
 • Strong Viking
 • Run2Day
 • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Fitness Nijmegen: The Kettlebell Club

Fitness Nijmegen bij The Kettlebell Club! Wil jij fitnessen in Nijmegen en ben jij op zoek naar dé sportschool van Nijmegen? Maak dan kennis met The Kettlebell Club. Wij zijn een unieke sportschool waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Als fitnessschool in Nijmegen verzorgen wij, onder begeleiding van gekwalificeerde en enthousiaste trainers, kleinschalige groepslessen. Deze groepslessen worden zowel binnen als buiten gegeven op verschillende locaties in Nijmegen. Zo hebben wij een locatie op de Houtwerf, aan de Nevengeul en op het Goffertpark.

 

Wil jij samen met ons in kleine groepen trainen en werken aan je persoonlijke doelstellingen?

 

Vraag dan een gratis proefweek aan. Geheel gratis en je zit nergens aan vast, na 1 week verloopt de proefweek automatisch, hier hoef je niets voor te doen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

 

Fitness Nijmegen: Waarvoor kun je bij ons terecht?

 

Als toonaangevende sportschool in Nijmegen hebben we in de afgelopen vijf jaar onze eigen trainingsmethode ontwikkeld. Dit betekent dat wij kleinschalige trainingen geven met veel persoonlijke aandacht. Wij helpen jouw je persoonlijke doelen te behalen in een omgeving waar altijd een fijne en gezellige sfeer aanwezig is. Je zult bij ons geen spiegels vinden waar iedereen zichzelf aan het bewonderen is.

 

Onze fitness trainingen zijn laagdrempelig en altijd anders, heel gevarieerd dus. Door de kleinschaligheid, maximaal 12 personen per training, kunnen wij gedurende de trainingen perfect het niveau van jouw inschatten. Zo kan de instructeur jouw helpen met je houding, techniek en de intensiteit van de training bepalen.

 

Onze trainingen bestaan uit functionele bewegingen, dit zijn bewegingen die je in het dagelijks leven ook maakt en die ervoor zorgen dat je lichaam beter functioneert. Denk hierbij aan bewegingen als tillen, duwen, trekken, rennen en springen. Daarbij maken we gebruik van voorwerpen als kettlebells (what’s in the name), barbells, dumbbels, wall balls, zandzakken en dergelijke.

 

We bieden verschillende trainingen aan:

 

Een training bestaat uit een warming-up, technische en specifieke oefeningen, een KWOD en een cooling-down. Zo zorgen we ervoor dat je altijd een volwaardige training krijgt, van 50 minuten, die ervoor zorgt dat je sterker, fitter en energieker wordt!

 

Fitness lidmaatschappen

 

Bij ons kun je terecht voor verschillende fitness lidmaatschappen, je kunt al voor 1x per week trainen vanaf €35 per maand. Onze lidmaatschappen bevatten altijd:
 

 • Een gratis intake gesprek met een instructeur om te kijken waar jouw wensen en behoeftes liggen
 • 1 of meerdere trainingen per week
 • Gebruik maken van alle faciliteiten en trainingslocaties
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis proefweek
 • Maandelijks opzegbaar
 • Extra korting wanneer je voor een jaar of meer een lidmaatschap afneemt

Wij hebben voor iedereen een passend lidmaatschap. Bekijk hier de actuele TKBC prijzen. Jij hebt de keuze!

Lokale sportschool Houtwerf

 
Als lokale sportschool in Nijmegen zijn wij gelegen op de Houtwerf. Een perfecte locatie in midden van Nijmegen. Op deze locatie beschikken wij over een binnen en buitenlocatie, met voldoende parkeermogelijkheden.

 

Onze locatie is gelegen aan de Hatertseweg, op nummer 23B.

Vraag een gratis proefweek aan

 
Wil jij ons uitproberen en kijken of de trainingen bij je passen? Dat begrijpen wij als geen ander, zouden wij zelf ook doen. Je kunt eenvoudig onze gratis proefweek aanvragen. Dan kun jij 1 week gebruik maken van al onze faciliteiten en zoveel trainen als je wilt. Je zit nergens aan vast en na de week wordt het automatisch stopgezet.

 

Wij weten zeker dat jij na de week bij ons blijft omdat je de trainingen zo leuk gaat vinden en binnen 1 week al resultaat merkt!

 

Zien we je bij ons?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

Wat onze sporters zeggen over TKBC

Virtuele rondleiding