+316 29 83 50 92
info@thekettlebellclub.nl

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Personal Training Nijmegen: ontdek het gratis!

 

Wil je graag onder begeleiding van een gekwalificeerde personal trainer doelgericht en op een veilige manier aan je persoonlijke doelen werken? Wil jij fitter worden, een betere conditie hebben en meer energie? Wij zijn The Kettlebell Club, een unieke personal training club gevestigd in Nijmegen.

 

Lees hieronder hoe wij jou helpen fitter te worden (spoiler: één week gratis proberen)!

2000+

Tevreden sporters

8

Gekwalificeerde trainers

100%

Veilig en zonder risico

100%

Gratis proberen

Wat is een Personal Training?

Een personal training (PT) is een training van 60 minuten met een van onze trainers. Tijdens deze 60 minuten doe je een warming-up, een intensieve workout en een cooling down. Een training kan één op één, met zijn 2e of in een small groep van 2 tot 6 personen.  

Bekijk hieronder de video waarin we een korte impressie hebben gemaakt van wat een personal training is. 

Start een PT-traject zonder risico!

Start een personal training traject bij The Kettlebell Club en wordt fitter binnen 3, 6 of 12 trainingen! Wanneer je binnen 4 weken niet tevreden bent kun je het traject kosteloos opzeggen. Wij beëindigen, zonder een opzegtermijn, per direct het abonnement, 100% veilig en zonder risico.

Tijdens deze PT-week zullen de volgende zaken uitvoerig aan bod komen; intakegesprek, doelen bespreken, 0-meting, kracht & conditietest en een eerste PT van 60 minuten. Ervaar het eerst en beslis later. Probeer het nu een week gratis uit!

 

Zonder risico – direct starten

Hoe zorgt een PT-traject ervoor dat jij fitter wordt?Gedurende een PT- traject zul je elke week samen met een ervaren personal trainer gaan trainen. Je werkt eerst aan je basis technieken, algemene conditie en kracht. Gedurende het traject zal je conditie enorm verbeteren en zul je steeds sterker worden.

De personal trainer zal er voor zorgen dat jouw belastbaarheid altijd in balans is met de belasting. Hij of zij zal je op een veilige en verantwoorde manier uitdagen tot het uiterste te gaan! Op het moment dat je techniek, algemene conditie en kracht zijn toegenomen zul je ook sneller andere resultaten gaan halen.

 • Trainingen van 60 minuten
 • Persoonlijke begeleiding op maat
 • Een luxe PT-studio van alle gemakken voorzien
 • Meting van lichaamsgewicht en lichaamssamenstelling
 • Voedingsanalyse en voedingsadvies
 • Gratis parkeerplaatsen rondom onze locatie
 • Je ontvangt een BASIC abonnement voor onze groepslessen

Ontmoet jouw trainer/coach: Marco Zijlstra

Mijn naam is Marco Zijlstra, ik ben enthousiast, vriendelijk en gedreven! Naast mijn baan als groepsleerkracht op een basisschool in Lent, ben ik sinds 2016 werkzaam als Personal Trainer bij The Kettlebell Club. Daarnaast geef ik ook verschillende kettlebell-, bokszak- en barbell trainingen. Ik vind het superleuk om onze leden steeds een stapje verder vooruit te helpen met hun sportieve doelen en ze uit te dagen net dat stapje extra te doen. Dit doe ik allemaal met veel passie! Mijn favoriete buitenlocatie is toch echt de Nevengeul in Lent. Ben jij benieuwd naar mijn manier van lesgeven kom dan naar 1 van mijn trainingen bij The Kettlebell Club!

Ontmoet jouw trainer/coach: Lars van Maassen

Mijn naam is Lars van Maassen, sinds 2014 ben ik de trotse eigenaar en oprichter van’ The Kettlebell Club’, dit is de leukste sportclub en mooiste PT- studio van Nederland. Ik ben enthousiast, gedreven en een gepassioneerde sportliefhebber! Als ondernemer denk ik in oplossingen en vind ik het leuk om met mensen te werken. Wil je op een leuke en pittige manier werken aan een gezonde leefstijl die je voor de rest van je leven kunt volhouden? Ben jij benieuwd naar mijn manier van lesgeven?

Ontmoet jouw trainer/coach: Mario van Maassen

Mijn naam is Mario van Maassen, Sporten is mijn lust en leven! Ik sport al vanaf mijn 6e jaar, toen ben ik begonnen met voetballen in diverse selectie elftallen. Rond mijn 20e moest ik door werkomstandigheden stoppen met voetballen, het was niet te combineren met mijn baan bij defensie. Toen ben ik me vooral gaan focussen op hardlopen, dit heb ik met veel passie gedaan. Ik liep vele kilometers, waarbij ik vaak zorgvuldig opgestelde trainingsschema’s volgde. Alle afstanden heb ik gelopen, waaronder de hele marathon van Rotterdam.

Ontmoet jouw trainer/coach: Annick van Moerkerk

Mijn naam is Annick van Moerkerk, 21 jaar, en woon al een aantal jaar in het mooie Nijmegen. Ik ben afgestudeerd Sportkundige van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en op het moment bezig met mijn (pre)master Communicatie- en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Mijn passie voor sport begon al vanaf kleins af aan. Ik heb een achtergrond in turnen en hockey, maar ben al een aantal jaar fanatiek fitnesser. Ik ben enthousiast en gedreven en hou ervan om sporters te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. In mijn trainingen vind ik het heel belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te verbeteren en zijn of haar grenzen te verleggen. Dit doe ik doormiddel van een flinke dosis enthousiasme en een vleugje humor tijdens het lesgeven. Ben jij benieuwd naar mijn manier van lesgeven? Kom dan zeker naar mijn trainingen.

Wil jij weten waar je komt te sporten?

Als je ergens nieuw gaat sporten wil je weten waar je terecht komt. Speciaal daarvoor hebben wij een video gemaakt, een virtuele rondleiding door onze sportclub. 

Screw it, Let’s do it.

Wanneer is een PT-traject iets voor mij?

 

Een PT-traject is niet voor iedereen geschikt, zo eerlijk zijn we. Het is een bewuste keuze die jij moet maken. Kan jij je vinden in een van de onderstaande situaties? Personal Training begint wanneer jij daar klaar voor bent!

 • Je wilt fitter zijn en meer energie hebben
 • Je bent niet tevreden over de huidige situatie
 • Je bent bereid te investeren in je eigen gezondheid
 • Je wil graag gezonder gaan leven en zoekt een stok achter de deur
 • Je hebt al langer lichamelijke klachten en je komt er maar niet vanaf
 • Je hebt al vaker in een sportclub gesport maar zonder het gewenste resultaat
 • Je hebt niet de kennis die nodig is om de gewenste veranderingen te bereiken

ACTIE // Gratis bonus: Björn Borg sportshirt met onze slogan! #SCREWITLETSDOIT

Scoor een gratis TKBC t-shirt (Björn Borg) met onze slogan erop! Normaal kost dit t-shirt €35, maar als jij nu start met een PT week krijg je deze voor niks.

Makkelijker kunnen we het niet maken!

 

Wij bieden een 3, 6 of 12 trainingen PT- traject aan. Bij elk traject krijg je een PT-week gratis en kun je binnen 4 weken het gehele traject kosteloos annuleren. Zonder vragen, zonder problemen. Jij kunt ervoor kiezen om maandelijks te betalen of per traject. Daarnaast kun je ook per maand opzeggen.

100% Resultaat-garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat je het maximale uit jezelf gaat halen als je start met een PT-traject. Ben je niet tevreden? Dan beëindigen we binnen 4 weken het PT-traject. Je mag zelfs het limited TKBC t-shirt houden. Als jij vind dat je binnen 4 weken niet het gewenste resultaat hebt kun je dus eenvoudig en kosteloos opzeggen.

Zonder risico – direct starten

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vergelijk ons met andere…

Een PT-traject is meer dan alleen sporten. Het bevat voedingsadvies, privé-coaching, mentale-coaching, techniek-coaching en veel meer. Wanneer je dit allemaal los wilt gebruiken ben je een hoop geld kwijt. Wij bieden het aan in de vorm van een traject zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Personal trainer
€ 85 + / uur

Diëtist
€ 200 / maand

Techniek-coaching
€ 75 + / sessie

Mental coach
€ 200 + / sessie

 

Totale kosten bij andere:
€560

Totale kosten TKBC:
€59 per training

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Hoeveel trainingen bevat een personal training traject?

Een personal training traject bestaat uit 3, 6 of 12 trainingen.

Is het mogelijk om mijn abonnement tussentijds of vroegtijdig te beëindigen?

Ja, dat is in overleg met de personal trainer mogelijk. We zullen de overige trainingen eventueel ook terug betalen.

Is een PT traject alleen voor sporters met ervaring?

Nee, een PT- traject is juist voor iedereen toegankelijk. We zullen het PT- traject helemaal op jou afstemmen.

Wanneer kan ik starten met een PT traject?

Altijd, je kunt gewoon vrijblijvend een afspraak maken en dan zullen we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken.

Hoeveel kost een PT traject?

Dat is afhankelijk van de keuze die je maakt. Je kunt kiezen tussen 3, 6 of 12 trainingen. Voor een losse PT sessie van 60 minuten betaal je 59 euro (exclusief btw).

Wordt de prijs duurder naarmate ik langer sport?

Nee, hoe meer trainingen je afneemt hoe meer korting je zal ontvangen.

Kan ik stoppen wanneer ik merk dat een PT traject niks voor mij is?

Ja, wanneer je binnen 4 weken niet tevreden bent kunt je per direct opzeggen en zullen we de te veel betaalde trainingen terug overmaken.

Hoe snel krijg ik resultaat?

Dat is altijd afhankelijk van meerdere factoren. Maar over het algemeen behaald 90% van onze klanten al snel mooie resultaten tijdens een PT- traject.

Wat houdt een PT week in?

Tijdens deze PT- week zullen de volgende zaken uitvoerig aan bod komen; intakegesprek, doelen bespreken, 0-meting, kracht & conditietest en een eerste PT van 60 minuten.
Ervaar het eerst en beslis later. Probeer ons PT-aanbod nu een week gratis uit!

Waar worden de trainingen gegeven?

Alle trainingen worden gegeven bij The Kettlebell Club in Nijmegen, en op aanvraag ook buiten of bij jou thuis.

Onze twee locaties zijn gelegen aan de Hatertseweg 23B en de Groenestraat 215 in Nijmegen.

Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja zeker, we kunnen het maandbedrag ook uitsmeren over 3, 6 of 12 maanden. Vraag bij je personal trainer naar de mogelijkheden.

Kan ik iemand een Personal Training cadeau doen?

Ja hoor, je ontvangt dan een cadeaukaart.

Hoe vaak moet ik trainen om resultaat te behalen?

Wij adviseren om minimaal drie keer per week een PT en/of groepsles te volgen om leuke resultaten te behalen.

Waar kun je ons vinden?

Onze twee locaties bevinden zich in Nijmegen aan de Hatertseweg 23B en Groenestraat 215.

Met voldoende parkeergelegenheden, dicht bij het centrum en veel privacy hebben wij de ideale locatie.

Ben jij overtuigd?

Wij zijn ervan overtuigd dat je het maximale uit jezelf gaat halen als je start met een PT traject. We bieden daarom een eenvoudige 4 weken zonder vragen, 100% geld-terug-garantie. Je mag zelfs het limited TKBC t-shirt houden. Als jij vind dat je binnen 4 weken niet het gewenste resultaat hebt kun je eenvoudig annuleren.

Zonder risico – direct starten