+316 29 83 50 92
Trotse partner van
  • Björn Borg
  • Strong Viking
  • Run2Day
  • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Wat doen wij precies?

In de afgelopen vijf jaar hebben wij onze eigen #TKBC trainingsmethode ontwikkeld.

Wij organiseren kleinschalige trainingen met veel persoonlijke aandacht. Dit doen wij in een veilige omgeving waar altijd een fijne en gezellige sfeer aanwezig is. Onze trainingen zijn laagdrempelig en gevarieerd. Door de kleinschaligheid kunnen wij gedurende de trainingen goed het niveau van onze sporters inschatten. Onze instructeurs kunnen hierdoor dus goed letten op houding, techniek en intensiteit.

 

Oefeningen die worden gedaan tijdens een training hebben bijna altijd te maken met natuurlijke lichaamsbewegingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tillen, duwen, trekken, stoten, springen en rennen. Hiervoor worden voorwerpen als kettlebells, barbells, dumbbells en wall balls, maar ook items als tractorbanden, zandzakken en touwen gebruikt.

 

Een training bestaat uit een algemene en specifieke warming-up. Vervolgens krijg je meestal eerst de technische vaardigheden. Hier worden dan de verschillende technieken uitgelegd en geoefend zodat je alles goed en veilig uit kunt voeren om blessures te voorkomen. Na het technische gedeelte volgt vaak een kracht of een intensieve training van 10 à 20 minuten. Dit wordt de “kettlebell workout of the day” (KWOD) genoemd.

 

”De filosofie achter The Kettlebell Club Methode  is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zal leiden.”

Kettlebell training

Kettlebell training verbetert kracht, snelheid, coördinatie en conditie. Tijdens een kettlebell training combineer je krachttraining en cardiotraining. Een kettlebell training is daarom enorm effectief! Hoe zwaar de oefening is, wordt voornamelijk bepaald door je techniek, ervaring en fitheid. Hierdoor heb je altijd zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening. Je zult merken dat je in kleinschalige groepen al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt.

Wanneer

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Waar

Nijmegen

Niveau

Beginners, Gemiddelde intensiteit, Hoge intensiteit

Barbell training

Barbell training verbetert kracht, snelheid, coördinatie en conditie. Tijdens een barbell training combineer je krachttraining en cardiotraining. Een barbell training is daarom enorm effectief! Hoe zwaar de oefening is, wordt voornamelijk bepaald door je techniek, ervaring en fitheid. Hierdoor heb je altijd zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening. Je zult merken dat je in kleinschalige groepen al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt.

Wanneer

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Waar

Nijmegen

Niveau

Beginners, Gemiddelde intensiteit, Hoge intensiteit

Bokszak training

Bokszak training is één van de meest effectieve manieren om te ontstressen en je conditie te verbeteren. Bokszak training is geschikt voor iedereen! Tijdens een bokszak training leer je de juiste techniek en vaardigheden, denk hierbij aan stoten, hoeken en unders. Een bokszak training zorgt er ook voor dat je je ademhaling beter beheerst, je traint je explosiviteit en je spieren worden sterker. Je zult merken dat je in kleinschalige groepen al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt.

Wanneer

Maandag, Dinsdag, Donderdag, Zaterdag

Waar

Nijmegen

Niveau

Beginners, Gemiddelde intensiteit, Hoge intensiteit

Bootcamp training

Bootcamp training verbetert kracht, snelheid, coördinatie en conditie. Tijdens een bootcamp training combineer je krachttraining en cardiotraining in de buitenlucht. Een bootcamp training is daarom enorm effectief en lekker buiten! Je zult merken dat je in kleinschalige groepen al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt.

Trainer

Maureen Mac Gillavry
Annick van Moerkerk
Shiva Verstappen

Wanneer

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Zaterdag, Zondag

Waar

Nijmegen

Niveau

Beginners, Gemiddelde intensiteit, Hoge intensiteit

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!
Open chat
Start een WhatsApp chat met The Kettlebell Club!
Powered by