+316 29 83 50 92
Trotse partner van
  • Functional Fysiotherapie
  • HYROX
  • Björn Borg
  • Strong Viking
  • Run2Day
  • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Download onze app

Wij begeleiden onze sporters via onze app, welke gratis verkrijgbaar is via de GooglePlay Store en de App Store. De TKBC app omvat veel mogelijkheden voor jou als sporter. Naast dat het een plek is waar je met andere sporters in contact kan komen, kun je ook alle trainingen zien in de verschillende roosters en jezelf aan- of afmelden voor trainingen. Ook voedingsbegeleiding en trainingsschema’s kunnen we via deze app koppelen.

 

Wil je graag meer weten? Tijdens een intakegesprek zullen we alle vragen en eventuele onduidelijkheden beantwoorden.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek zullen wij de wensen en behoefte van de sporter goed in beeld brengen. We zullen een 0- meting doen en een eerste proefles plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we ook alle vragen van de sporters beantwoorden en eventuele onduidelijkheden wegnemen. Een intake duurt over het algemeen 20 minuten.

Toegang tot de club

Om toegang te krijgen tot onze club kun je GRATIS onze App downloaden of eerst een mailtje sturen naar info@thekettlebellclub.nl. Wij zullen hierna meteen contact opnemen en een afspraak maken voor een intakegesprek.

Rooster

Ons rooster kun je vinden in de App. We werken met verschillende locaties en dus ook met verschillende roosters. Elke locatie heeft een eigen rooster, dus bekijk voordat je jezelf gaat inschrijven eerst goed of je het juiste rooster hebt geopend. Voor onze bootcamp trainingen hebben we een speciaal ‘buitenrooster’. Dus wil je alleen buiten sporten? Ga dan naar ons buitenrooster. Heb je hier nog vragen over? Stuur dan een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Prestaties

Je kunt deze App goed gebruiken om je prestaties bij te houden. Je kunt zelfs een sporthorloge koppelen en deze zal je sportmoment goed in beeld brengen. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl en stel je vraag.

Voeding

Wij kunnen onze sporters via deze App ook begeleiden met voedingstips of complete voedingsprogramma’s. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl en maak dan een afspraak voor een voedingsgesprek.

Voortgang

De App geeft onze sporters de mogelijkheid om de vooruitgang goed in de gaten te houden. We hebben een speciale weegschaal die een koppeling maakt met de App. Tijdens een 0- meting krijg je de eerste meting. Hierna kun je zelfstandig of onder begeleiding van een coach opnieuw een meting doen. De App laat met een grafiek de vooruitgang zien. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl en maak dan een afspraak voor een intakegesprek

Community

Het leuke aan The Kettlebell Club is de enthousiaste en kleinschalige community. Je kunt via deze App in contact komen met collega sporters. Heb je een vraag? Een leuke tip of idee? Deel deze dan in onze community en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Webshop

Je kunt via onze App ook abonnementen en producten kopen. Wil je na een GRATIS proefweek een lidmaatschap aanschaffen? Ga dan naar onze webshop en kies daar een passend lidmaatschap. Wil je een shirt, eiwitten of een leuke tas kopen? Ook deze producten kun je betalen via onze webshop. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl en stel je vraag.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!