+316 29 83 50 92
Trotse partner van
 • Björn Borg
 • Strong Viking
 • KION
 • Run2Day
 • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Crosstraining Nijmegen: The Kettlebell Club

Crosstraining Nijmegen bij The Kettlebell Club! Wil jij ervaren wat een Crosstraining inhoudt en ben jij op zoek naar dé sportclub van Nijmegen? Maak dan kennis met The Kettlebell Club. Wij zijn een unieke sportschool waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wij verzorgen Crosstrainingen in Nijmegen, onder begeleiding van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs, kleinschalige groepslessen. De trainingen vinden plaats op verschillende (buiten) locaties in Nijmegen. Zo hebben wij een locatie op de Houtwerf, de Groenestraat, op de Nevengeul en op het Goffertpark.

 

Wil jij samen met ons in kleine groepjes van max 12 personen trainen en werken aan je persoonlijke doelstellingen?

 

Vraag dan een GRATIS proefweek aan! Geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast, na 1 week verloopt de proefweek automatisch, hier hoef je niets voor te doen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

 

Wat is Crosstraining?

 

Crosstraining is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd.

 

Bij The Kettlebell Club maken we gebruik van sommige componenten van Crosstraining en hebben we dit gecombineerd met onze eigen trainingsmethode. Wil je aan je kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid werken? Ben je bekend met termen als squats, cleans, burpees en snatches? En zoek je een intensieve training op een wat hoger tempo? Dan is een Kettlebell Training, Gewichthef Training of Barbell Training echt iets voor jou. Onder begeleiding van gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainers wisselen fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) elkaar continu af. Je zult merken dat je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegd, maar uiteraard rekening houdend met jouw niveau.

 

Workout of the Day (WOD)

Een crosstraining bevat als kern de zogenaamde WOD. Dit staat voor ‘Workout Of the Day’. Het leuke aan een WOD is dat deze telkens anders is en dat het moment is waarop je even helemaal los mag gaan tijdens een training. Deze opbouw hebben we verwerkt in onze eigen methode waarbij elke training bestaat uit een warming-up, skills en kracht blokken, een WOD en uiteraard een cooling-down om de training goed af te sluiten.

 

Prijzen & lidmaatschappen

 

Bij ons kun je terecht voor verschillende lidmaatschappen, zo kun je al voor 1x per week trainen voor €35 per maand. Onze lidmaatschappen bevatten altijd:

 

 • Een gratis intakegesprek met een instructeur om te kijken waar jouw wensen en behoeftes liggen
 • 1 of meerdere trainingen / WODS per week (afhankelijk van het abonnement dat je hebt)
 • Gebruik maken van alle faciliteiten en buitensport-locaties
 • Persoonlijke begeleiding
 • GRATIS proefweek
 • Maandelijks opzegbaar (opzegtermijn van 1 maand)
 • Extra korting wanneer je voor een 1 jaar of 2 jaar een lidmaatschap afneemt

 

Wij hebben voor iedereen een passend lidmaatschap. Bekijk hier de actuele TKBC prijzen. Jij hebt de keuze!

 

Crosstraining: Wat zijn onze locaties?

Wij hebben 2 verschillende binnen- en buiten locaties in Nijmegen.

 

Groenestraat 215 te Nijmegen

Op de Groenestraat hebben we een prachtige nieuwe locatie geopend van maar liefst 1684 m2! Op deze locatie geven we zowel binnen als buiten trainingen. Hier heb jij beschikking tot alles wat een sporter nodig heeft. Pull-up racks, touwen, HSPU muren en noem het maar op!

 

Houtwerf 23B te Nijmegen

De Houtwerf is een uniek pand vanwege zijn ligging en karakteristieke eigenschappen. Ook hier geven we binnen- en buiten trainingen. Hier heb je de beschikking over voldoende squat racks, roeiers, Sled baan en meer!

 

Belangrijk

Wij zijn geen officiële CrossFit box. Dit betekent dat wij niet aangesloten zijn bij het merk CrossFit. Wij maken gebruik van verschillende onderdelen van CrossFit en passen deze toe op onze eigen ontwikkelde trainingsmethode. Bij ons draait alles om persoonlijkheid, aandacht en kwalitatieve trainingen.

 

Vraag een GRATIS proefweek aan

 

Wil jij kijken of een crosstraining iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze GRATIS proefweek. Dan kun jij 1 week gebruik maken van al onze faciliteiten en zoveel sporten als je wilt. Je zit nergens aan vast en na de week wordt het automatisch stopgezet.

 

Wij weten zeker dat jij na de week bij ons blijft omdat je de crosstrainingen zo leuk gaat vinden en binnen 1 week al resultaat merkt!

 

Zien we je bij ons?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een gratis proefweek

TKBC | Persoonlijker wordt het niet!

Wat onze sporters zeggen over TKBC

Wie zijn wij?