+316 29 83 50 92
Trotse partner van
  • Björn Borg
  • Strong Viking
  • Run2Day
  • Bedrijfsfitness NL
#TKBC

Fysiotherapie

The Kettlebell Club heeft een eigen praktijk met de focus op sport gerelateerde klachten.

Bijzonder aan onze praktijk is dat er wordt gewerkt vanuit een heldere filosofie: het ‘vijf stappenplan’. Uitgangspunt is om alle facetten waaruit het bewegingsprobleem voortkomt in kaart te kunnen brengen om zo het probleem stapsgewijs te kunnen verhelpen. De vijf stappen bestaan uit diagnose, behandeling, belastbaarheidstraining, sportspecifieke training en veld- of baanspecifieke training. Voor die laatste stap beschikt de praktijk zelfs over een eigen grasveld.

Hoe werkt het precies?

 

  • Stap 1: Afspraak maken
  • Stap 2: Diagnose
  • Stap 3: Behandeling
  • Stap 4: Belastbaarheidstraining
  • Stap 5: Sportspecifieke training
  • Stap 6: Weer lekker sporten

Even voorstellen

Ik ben Roosmarijn, 27 jaar en woon in het mooie centrum van Nijmegen. Nadat ik mijn CIOS diploma behaald heb, ben ik in 2018 ook afgestudeerd als fysiotherapeut. Hierbij heb ik de specialisatie neurorevalidatie behaald. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaringen kunnen opdoen in de sport- en fysiotherapiewereld. Denk hierbij aan: zwemles, bokstraining, bootcamptraining, kettlebelltraining en revalidatietraining. In mijn vrije tijd voetbal ik bij ” Trekvogels” , hou ik van spelletjes-avonden met een speciaal biertje en op zondag ben ik graag bij mijn favoriete eettentje DownTown met mijn vriend voor een avocado toast.

In mijn beroep als fysiotherapeut staat deskundigheid en persoonlijkheid centraal. Ieder persoon is anders en ondanks alle protocollen die bij het beroep horen kijk ik graag naar de persoon achter de klacht. Ik combineer de hands-on methode op de behandelbank met het praktische deel in de trainingszaal. Want wat ik op de behandelbank bereik, moet tenslotte nog in de praktijk getraind worden.

Ik wil graag mensen laten inzien hoe waardevol bewegen is. Je doet jezelf een ware gunst om te blijven en mogen bewegen. Het maakt niet uit welke sport of beweging je doet, als je maar iets doet. Mijn passie is om deze voorwaarden te creëren zodat jij dit optimaal kan uitvoeren. Fit zijn is een prioriteit om alles uit het leven te kunnen halen.

Use it or lose it!

 

Hoe maak je een afspraak?

Stuur een mail naar info@thekettlebellclub.nl, of WhatsApp/ bel naar 06 – 17238753 voor een afspraak!

Open chat
Start een WhatsApp chat met The Kettlebell Club!
Powered by